Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Τυμβωρυχία αρχείου "Πιθανών αναρτήσεων" -Επιτομή τρολλιάς-

Σε στιγμή σπαρίλας ξέθαψα από το αρχείο  των "Πιθανών αναρτήσεων" το κείμενο που ακολουθεί και αποτελεί δάνειο αγνώστου συντάκτη.
Ώρα δεν είναι, η στιγμή χρονικά έχει χαθεί,  ουσιαστικά όμως υπάρχει και θα υπάρχει
Στηριζόμενη λοιπόν στο τσιτάτο κάλλιο αργά παρά ποτέ, το προσφέρω απλόχερα, γέλιο δροσιάς στον καύσωνα της μιζέριας μας μέσα στο κατακαλόκαιρο..


Όλα τελικά λύνονται, μυαλά να υπάρχουν

.

Athens IMC FORUM


συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε τα σχόλιά σας | Πίσω στις συζητήσεις
1297296
ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ 5.000-10.000
από @ 1:43μμ, Δευτέρα 30 Μαΐου 2011
(Τροποποιήθηκε 2:12μμ, Δευτέρα 30 Μαΐου 2011)
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ, ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,
ΔΩΣΕ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥ.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΑΠΛΉ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ, ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΕΟΣ Ή
THE GREAT LEGAL ROUSFETI TO THE I.M.F (ΔΝΤ)  AND TROIKA FOR THE WEALTH OUR COUNTRY!

Είμαστε επισήμως καταγεγραμμένοι 12.000.000 Έλληνες. Ο κάθε Έλληνας να δώσει 1000 ευρώ. Μαζεύονται μάνι-μάνι 12 δις ευρώ. Επειδή χρωστάμε 50 δις να δώσουμε εν ανάγκη 2.000 ευρώ, οπότε μαζεύονται επίσης μάνι-μάνι 24 δις. Τα υπόλοιπα να μοιραστούν στις 50-100 οικογένειες πλουτοκρατών, πόσο πάει; κανα 10.000 ευρώ στον καθένα; κι έτσι φτάνουμε τα 50 δις. Όλοι έχουμε συνεισφέρει στη σωτηρία της χώρας, οπότε κάνουμε νέα αρχή. Δε χρειάζεται να ιδιωτικοποιηθεί τίποτα ούτε να μειωθούν οι μισθοί ούτε να πουληθούν οι ΔΕΚΟ με όλα τα συνακόλουθα ανεργία κ.λπ.
Έπειτα απ΄αυτό, να κοινωνικοποιηθούν σπουδαίοι τομείς της παραγωγής και να αρχίσει ένα νοικοκύρεμα απέναντι στην κλεψιά. Αδιάφορο αν αυτό θα γίνει με Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ ή κυβέρνηση εθνικής εμπιστοσύνης και προσωπικοτήτων κυρίως του πνευματικού κόσμου για να δουν φως και οι μάζες του υλικού κόσμου. Οι εκλογές θα γίνουν αμεσοδημοκρατικά, όπως γίνονται, αλλά και κυρίως με απλή αναλογική μέσα σε μια ατμόσφαιρα ενότητας και αλληλεγγύης, εφόσον όλοι θα έχουμε συμβάλλει στη σωτηρία της χώρας και θα έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπεράνω του μίσους και πάθους των ταξικών διακρίσεων.
Αυτά.
"Σοφόν το απλούν και σαφές" (Βίας ο Κυρηναίος).




Η λύση βρέθηκε, η αγανάκτηση έπιασε τόπο

Θα μπορούσε το κείμενο αυτό, να είναι ένα κείμενο επιτομή της τρολλιάς.
Ένα κείμενο υψωμένης  αγανακτισμένης γροθιάς  στον ελιτισμό της απολιτικ άρνησης των πάντων, έτσι να φανεί ότι έχουμε αντιστάσεις.. πνεύματα σθεναρά που αντιστέκονται (και όλα αυτά λίγο πριν χτυπήσουν τα ταμπούρλα και χορευτούν οι πεντοζάληδες..)






Υ.Γ Κάθε σύγκριση - ταύτιση με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα είναι ανεπιθύμητη και αποτελεί προϊόν ακραίας ύβρι(α)στικής τάσης, διεκδίκησης της γης από εξωγήινους. Επίσης κάθε χαρακτηρισμός της ανάρτησης αυτής ως ανέμπνευστης και χρονικά καθυστερημένης θα θεωρηθεί σκόπιμος και ο δημιουργός εγκέφαλος του θα διώκεται ποινικά.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

xaxa

nai, eimai sigouros pleon. Oti apo to DNT tha mas bgaloun oi arianoi. Oi exwghinoi allvste htan pantote filikoi pros tous ellhnes (etsi exigountai kai oi toso suxnes episkepseis).
Sto kalo sou, me ekanes kai gelasa!
Alla thelw na se rwthsw kati basiko, sxolia katw apo thn megalh auth lush den uphrxan?